MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

CASTING DO RELÁCIE ''BEZ SERVÍTKY''

Miluješ varenie a dobré jedlo? Prihlás sa do relácie #BezServítky​, kde domninuje chuť dobrého jedla a čarovná atmosféra z varenia.
Hľadáme účinkujúcich do relácie, ktorí milujú dobré jedlo a radi varia doma vo svojej kuchyni. Si zábavný typ, rád súťažíš a chceš svojimi kuchárskym umením zaujať svojich hostí? Nemusíš byt' profesionálny kuchár, stačí, ak miluješ varenie a ostatným rozmaznávaš chut'ové poháriky.

Čo je tvoja úloha?
Navariť trojchodové menu pre tvojich súperov! Daj do svojho varenia všetky tvoje schopnosti a svojich súperov u seba doma ohromíš! Jeden deň varíš ty, pripravuješ skvelú večeru a zvyšné štyri dni si vychutnávaš jedlo u tvojich súperov a samozrejme, úprimne ho ohodnotíš! Užiješ si množstvo zábavy a spoznáš možno skvelých priateľov!


Neváhaj a poď sa skvelo najesť a večer zabaviť do relácie Bez servítky!



Bližšie informácie o súťažnej relácii: 
Podstatou celej súťaže je varenie pre svojich hostí a urobit' ​​čo najlepší dojem. Účinkovanie v relácii je veľmi dobre honorované! Navyše preplatíme nákup potrebných surovín do výšky 100€. Súťažiaci s najvyšším počtom bodov získava 500€.

V deň, ktorý sa varí nakrúcanie začína v čase od 9:00 do 20:00 hodiny - hostia prídu až na večeru. V ostatné dní hosťovanie u účinkujúceho, ktorí varí od 14:00 do 20:00 hodiny. Všetci účinkujúci majú bezplatne zabezpečený odvoz a testovanie na COVID-19.



BEZPLATNÁ ONLINE PRIHLÁŠKA DO RELÁCIE - ¨BEZ SERVÍTKY¨
Prihlásiť sa môžete formou online prihlášky -–>klikni TU! a možno do relácie réžia vyberie práve vás!



Zdroje dát: oficiálne dáta zdroj tlačové správy TV JOJteletext, 
portály Joj.sk, Facebook, Instagram