MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Blond Style 2017 - Bratislava

Schwarzkopf Professional: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré zveria svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie vynoveného radu BlondMe (rád farieb a starostlivosti určený pre blond klientky).
Vlasový seminár sa uskutoční 9.4.2017 (nedeľa) v Bratislave - SKP štúdio Henkel, venovaný bude odtieňom BLOND.
Pre tento seminár sú vhodné nasledovné typy vlasov: blond, so svetlohnedým, hnedým základom, so šedinami (ideálne prírodné nefarbené vlasy). Nevhodné typy vlasov: čierne, tmavo hnedé, červené a fialové odtiene.

Získaj profesionálne skúsenosti, trendy účes, make-up (líčenie), finančnú odmenu a v prípade účasti fotografa aj profesionálne fotografie. Transfer, strava pre modelov počas vlasového seminára je zabezpečená. 
 
Na casting nepotrebuješ žiadnu prípravu ani skúsenosti. Fotobook nie je potrebný. Vybrané modelky musia rátať s voľným časom ihneď po castingu, školitelia schwarzkopf budú pripravovať vaše vlasy na výsledné looky (ak bude potrebné podstrihnú minimálne zničené konce vlasov).

Dátum a čas konania castingu: 
8.4.2017(sobota) o 10:00 hodine.

Dátum a čas konania vlasového seminára: 
9.4.2017(nedeľa) od 9:00 do 17:00 hod.

Miesto konania castingu a vlasového seminára: 
KP štúdio Henkel SR, Záhradnícka 91, Bratislava. 

Zaujal ťa tento casting a máš vo vyššie uvedených termínoch čas a záujem?
Obratom napíš email s predmetom "SCHWARZKOPF BA" prilož svoju AKTUÁLNU fotografiu (najlepšie portrét) + tel. číslo + celé meno na adresu: casting@komparz.tv 

 
TEŠÍME SA NA TEBA! 
S pozdravom casting tím Komparz.​tv