MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Na telo tu bude aj cez leto, presunie sa na web

Politické súboje, výmena názorov, otázky na telo - toto všetko ponúka známa politická relácia na Markíze. Toto leto ju však neuvidíte na televíznych obrazovkách. Čo sa zmenilo?
Relácia Na telo s moderátorom Michalom Kovačičom je obľúbeným programom pre ľudí, ktorí radi sledujú politické dianie na Slovensku. Na telo si ale v televízii toto leto nepozriete. 
 
Nebojte sa, pauzu si určite nedáva - objaví sa iba na inej platforme, a to na online spravodajskom portáli tvnoviny.sk, kde bude vychádzať každú nedeľu o 18:00 pod novým názvom Na telo plus.
 
Koncept relácie zostáva rovnaký a priestor dostanú znova aktuálne témy, ktoré hýbu Slovenskom. Môžete sa teda stále tešiť na napínavé debaty s atraktívnymi hosťami z radov politikov.
 
"Záujem o politiku je aj počas leta enormný, a preto sme sa rozhodli pokračovať v Na telo na našom spravodajskom webe TVnoviny.sk. Od septembra sa
samozrejme Na telo vracia aj na televízne obrazovky," povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.
 
"Ani politická scéna nemá letnú prestávku. Veci sa neustále dejú v koalícii aj opozícii, ovplyvňuje to aj koronakríza a vláda musí reagovať," dodal moderátor relácie Michal Kovačič.
 
Prvá epizóda relácie vyšla 5. júla 2020, ďalšie vás čakajú každú nedeľu. Posaďte sa teda pred monitory a sledujte aj naďalej pálčivé debaty a vyjadrenia
politikov o Slovensku.


Zdroje dát: oficiálne dáta zdroj PMT/TNS, tlačové správy TV Markíza, JOJ,RTVS, teletext,
portály Stratégie.sk, Mediálne.sk, Aktuality.sk, Facebook, Instagram