MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

RoyalTakeOver 2018 - Prešov

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov...

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré túžia po zmene a sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie novej kolekcie #RoyalTakeOver.


Vlasový seminár sa uskutoční 13.5.2018 (nedeľa) v Prešove - kaderníctvo Centrum. Venovaný bude farbeniu a strihaniu vlasov. Pre tento seminár sú vhodné všetky typy vlasov.

Získaj profesionálne skúsenosti, trendy účes, make-up (líčenie), finančnú odmenu a v prípade účasti fotografa aj profesionálne fotografie. Strava pre modelky je počas vlasového seminára zabezpečená.

Na casting nepotrebuješ žiadnu prípravu ani skúsenosti. Fotobook nie je potrebný. Vybrané modelky musia rátať s voľným časom ihneď po castingu, školitelia schwarzkopf budú pripravovať vaše vlasy na výsledné looky.


Dátum a čas konania castingu:

13.5.2018(nedeľa) o 8:30 hodine.

Dátum a čas konania vlasového seminára:

13.5.2018(nedeľa) od 10:00 do 17:00 hodiny.


Miesto konania castingu a vlasového seminára:

Prostějovská 4826/35, 080 01 Prešov

(kaderníctvo Centrum).


Zaujal ťa tento casting a máš vo vyššie uvedených termínoch záujem a čas?

Obratom napíš email s predmetom "SCHWARZKOPF-PO" v samotnom emaily nezabudni priložiť svoju AKTUÁLNU fotografiu (najlepšie portrét) + tel. číslo + celé meno! Emaily posielajte do soboty t.j. 12.5.2018 na adresu: casting@komparz.tv



TEŠÍME SA NA TEBA!

S pozdravom casting tím Komparz.​tv

casting@komparz.tv