MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Hlavný premiérový seriál leta 911 vystrelil TV JOJ do diváckych výšin

Záchrana životov, napínavé scény, dojímavé príbehy. To všetko pritiahlo ľudí k obrazovkám, aj keď začína byť vonku pekne a karanténa sa postupne uvoľňuje.

Záchrana životov, napínavé scény, dojímavé príbehy. To všetko pritiahlo ľudí k obrazovkám, aj keď začína byť vonku pekne a karanténa sa postupne uvoľňuje.


Urobila JOJ dobrý krok, ak zainvestovala do prémiového programu? Očividne áno. Prekvapila dvojnásobným výkonom a prvýkrát sa jej rozhodnutie naozaj vyplatilo. Seriál 911 prekonal všetky očakávania a Markíze mierne zavaril.

Ľudia sa počas karantény nasýtili obrazoviek a momentálne ich to ťahá skôr von, ako k televízii. Šetrenie zároveň neprináša na televízne obrazovky nič nové a sledovanosť teda padá.

Premiérový seriál 911 je však príjemným prekvapením a osviežením televízneho vysielania - v uplynulých rokoch dokázal ako jediný pritiahnuť divákov k sledovaniu aj v prime-time. Štart tretej série priniesol nadšenie v podobe 21,5 a 21 % pri komerčnej cieľovke a skoro 7-percentného ratingového podielu.

Po tom, ako Markíza kvôli prepadom musela vyradiť z vysielania obe letné šou (Zámena manželiek a Klamal by som ti?), je jej program aj kvôli číslam seriálu 911 nejasný. JOJ sa dokázala oproti konkurencii dostať až na dvojnásobné čísla. 

Markíza musí zareagovať, inak nastane ďalší prepad. Preto od nej môžeme očakávať celkovú zmenu programu.



Zdroje dát: oficiálne dáta zdroj PMT/TNS, tlačové správy TV Markíza, JOJ,RTVS, teletext, portály Stratégie.sk, Mediálne.sk, Aktuality.sk, Facebook, Instagram