MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

INDOLA-HENKEL RoadShow 2018 - Košice

INDOLA-HENKEL Slovensko: hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 16 do 35 rokov, ktoré túžia po zmene a sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie novej #StreetStyleCollection 2018.
CASTING SA USKUTOČNÍ: 4.6.2018 (pondelok) v čase ​o ​9:00 hodine
MIESTO KONANIA CASTINGU: Košice Hotel, Moldavská cesta 51, 040 11 Košice

Vybrané vlasové modelky budú cestovať na roadshow, ktoré sa uskutočnia: 
4.6.2018 - Košice (****Hotel Košice)
5.6.2018 - Žilina (****Hotel Dubná Skala)
6.6.2018 - Nové Zámky (****Hotel Hubert)

venované budú novým trendom a kolekcií inšpirovanou autentickými, skutočnými vlasmi. Streetový štýl má teraz rovnaký vplyv na módu ako klasická fashion show.
Získaj profesionálne skúsenosti, trendy účes, make-up (líčenie), finančnú odmenu za každý deň eventu a v prípade účasti fotografa aj profesionálne fotografie. Všetky modelky majú zabezpečené ubytovanie v hoteli, stravu v hoteli počas všetkých troch dní, prepravu do hotelov a cestu späť do Košíc.

Vizuály strihov: Finálne strihy a farby sa samozrejme nemusia stopercentne zhodovať s obrázkami, budú nimi len inšpirované a dajú sa prispôsobiť podľa dohody kaderníka a modelky, tak aby vám to pristalo a vystihovalo vás to. Všetko sa dá prispôsobiť, takže netreba sa báť.
Na casting nepotrebuješ žiadnu prípravu ani skúsenosti. Fotobook nie je potrebný. Vybrané modelky musia rátať s voľným časom vo vyššie uvedených dňoch.
 
Dátum a čas konania castingu: 
4.6.2018 (pondelok) o 9:30 hodine. 
 
Miesto konania castingu: 
Košice Hotel, Moldavská cesta 51, 040 11 Košice.
 
Dátum a čas konania vlasových show: 
4.6. Košice, 5.6. Žilina, 6.6. Nové Zámky
 
Zaujal ťa tento casting a máš vo vyššie uvedených termínoch záujem a čas?
Obratom napíš email s predmetom "INDOLA-SHOW" v samotnom emaily nezabudni priložiť svoju AKTUÁLNU fotografiu (najlepšie portrét) + tel. číslo + celé meno! Emaily posielajte na adresu: casting@komparz.tv